بازسازی دیواره اوربیت – بخش اول
نویسندگان در این مطالعه نتایج حاصل از روش درمانی منحصربهفرد برای هر بیمار در نقصهای دیواره اوربیت با استفاده از صفحه و مش تیتانیومی را ارائه میدهند. دادههای حاصل از پرتونگاری (CT) پردازش میشوند تا یک تصویر سه بعدی (3D) به منظور بازسازی ضایعات اوربیتالی ایجاد شود به طوریکه تصویربرداری آینه ای از سینوس فکی (Maxillary Sinus) به منظور غلبه بر نقص مصنوعی در قسمت کف منطقه ی سینوسی انجام شد.
ایمپلنتهای شخصیسازیشده به طور کاملا دقیق متناسب با حد فاصل منطقهی اوربیتالی سینوس ساخته میشوند و سپس ناحیهی اوربیتالی را ترمیم میکنند. این روش زمان بهبود و جراحی را کاهش داده و همچنین از نظر عملکردی و زیبایی شناختی، ناحیه ی آسیب را ترمیم میکند.
با انجام اسکن منظم در سه بعد و استفاده از تصاویر حاصل از سیتی اسکن با وضوح و شفافیت بالا این امکان فراهم میشود تا درک بهتری از ساختار نقص در ناحیهی منحنی به صورت سه بعدی حاصل شود. نتایج بدست آمده از این تصاویر به ساخت ایمپلنت شخصیسازیشده با دقت بالا کمک میکند و بدین ترتیب میتوان ضایعههای دیوارههای اوربیت را که پس از ضربه ایجاد شدهاند به خوبی بازسازی کرد. در این مقاله مروری بر مطالعات گذشته در زمینه بازسازی دیوارههای اوربیتال با استفاده از مش و یا صفحه ی تیتانیوم شخصیسازیشده انجام شدهاست.
“نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است”